Elegia© by Fisana

Gå til indhold


KUNNGJØRINGER

SOSIALE TREFF

VIL DU BLI SPONSOR?

For kr. 100,- oppgraderes du til sponsor og får muligheten til å reklamere for ditt firma i Norge eller på Filippinene i signaturfeltet. Du kan også bruke banner, og selvfølgelig hjelper vi deg hvis du føler deg usikker på hvordan det gjøres.REISEFØLGE?DAGENS VEKSLINGSKURS

Error: Could not load template 'feed__generic_37' from group ''

21 aktive brukere (i de siste 15 minuttene)

17 gjester, 1 anonyme brukere

Bing, acer, Tiger69, Google, Yahoo, Manga

SISTE FRA FORUMET

SISTE FRA REISEBREV/BLOGG

SISTE NYTT


På tide å bestille reise!!!

Mar 29 2015 07:17 AM | Åge i Articles

Det er god plass i den arabiske "bussen" til Asia og det har aldri vært billigere enn nå. Med flypriser ned i 3.100 kroner tur/retur Bangkok - inkludert mat, drikke, 30 kg bagasje og setereservasjon - setter de arabiske flyselskapene ny standard for Asia-reisene fra Norge. ..

Gemt billede
Her er QATARs nye dreamliner på vei til et eller annet sted i Asia.

Les videre her →    0 kommentarer    *****

Små glimt fra min ferie på Filippinene 2015

Mar 01 2015 10:27 AM | Åge i Articles

Vi har mange flotte reisebrev liggende på vår server. Brev fra folk som virkelig har vært der, tatt pulsen på livet, kjent på kulturen og og snust inn både vått og tørt.

Les videre her →    0 kommentarer    -----

Filippinene er i økonomisk rallymodus.

Feb 28 2015 09:13 AM | Åge i Articles

Fremvoksende markeder i Asia og Afrika vil være øverst på pallen når vi snakker om global økonomisk vekst de neste to årene. Så har du en slant til overs, vil det være lurt å investere pengene i et globalt fond med hovedvekt på fremvoksende markeder i for eksempel Filippinene.

Les videre her →    0 kommentarer    -----

Hval og delfiner er parasitter.

Feb 17 2015 03:59 PM | Åge i Articles

Ordføreren i Cebu - Nelson Gamaliel Garcia sammenlikner hval og delfiner med parasitter. Ja han mener rett og slett at de tar maten fra lokale fiskere. Noe som helt klart kan diskuteres.

Samtidig er hvalhai og delfiner blitt en del av den lokale turistindustrien. Noe vi kan se i Oslob. Så her er det nok en del motstridene argumenter.

Gemt billede

Les videre her →    1 kommentarer    -----

Barn hjelper barn

Feb 16 2015 06:47 AM | Åge i Articles

Viktig å hjelpe andre sier Fiona (6). I november fikk seksåringen ideen om å lage bokmerker for salg og inntektene ville hun sende til gatebarn på Filippinene.

Gemt billede
Her er 6 årige Fiona igang med å lage bokmerker

De har hatt stand for å samle inn penger og for å skaffe oppmerksomhet rundt "Enkronetakk", organisasjonen som er resultatet av Fionas brennende engasjement for å hjelpe fattige barn på Filippinene.

Les videre her →    0 kommentarer    -----

På flyttefot

Feb 15 2015 06:07 PM | Åge i Articles

Den norske ambassaden i Manila er på flyttefot. Den 25. februar flytter altså ambassaden ut av Petron Mega Plaza Building i Makati og til Bonifacio Global City. Flyttdato'en er satt til 25. februar 2015

Gemt billede

Den nye adressen er plottet inn på kartetLes videre her →    1 kommentarer    -----

Kraftig tyfon på vei mot Filippinene

Dec 06 2014 09:57 AM | Åge i Articles

Kopiert fra den norsk ambassaden:
Ulike prognosesentre melder at supertyfonen «Ruby» (internasjonalt kjent som Hagupit) med stor sannsynlighet vil treffe fastlandet ved Samar seint lørdag eller tidlig søndag og føre til ødeleggelser i store områder.
Tyfonen vil trolig føre med seg en stormflo på 3-4 meters høyde, nesten samme størrelse som Yolanda i fjor.
Ambassaden har økt sin beredskap og følger situasjonen fortløpende. Vi er i dialog med filippinske myndigheter og internasjonale organisasjoner om beredskap. Ved behov vil krisestab iverksettes.
Gemt billede

Les videre her →    0 kommentarer    -----

Tredagers rundtur rundt sørkysten av Cebu

Nov 26 2014 05:15 AM | Lars i Articles

Det er ikke så ofte vi reiser på langtur, så for halvannen uke siden bestemte vi oss for å ta med tre generasjoner på en liten rundreise rundt sørkysten av Cebu. Jeg leide en multicab av Paul i cebuexpatservices for 1000 peso dagen, fylte bilen med min kjære, to sønner, Evas yngre søster og svigerforeldrene. Det er sjelden de er på reisefot, og ettersom jeg returnerer til Norge om en måneds tid, tenkte jeg det kunne være fint å skape noen fine ferieminner.

Gemt billede

Les videre her →    1 kommentarer    -----


Copyright © 2015 Your Company Name